INEX

Over ons

Identiteit

Identiteit

Zuivels lekker van bij ons

Missie

Wij willen als Inex Groep/familiebedrijf hoogwaardige zuivelproducten ontwikkelen, produceren en verkopen.
Wij bieden producten aan die vervaardigd zijn op basis van grondstoffen van eigen bodem en door mensen uit eigen streek.

Visie

Onze toekomst en groei wensen we te verzekeren door optimale resultaten neer te zetten op vlak van: arbeidsvoldoening naar onze medewerkers toe, kwaliteit, competitieve prijs en leveringsprecisie naar onze klanten toe. Duurzaamheid inzake milieu en integratie naar onze omgeving toe. Deskundigheid en rendement naar onze aandeelhouders toe.

Om onze opdracht zo goed mogelijk te vervullen dragen we volgende waarden  hoog in het vaandel en zijn ze dé rode draad in onze dagdagelijkse werking:

Waarden

Klantgerichtheid
Klantgericht denken: in alles wat we doen stralen we een fundamentele houding van totale kwaliteit uit en staat de klant centraal.


TeamgeestTeamgeest-bedrijfsgericht denken: bij ons geen individualisme, geen job-denken of status-denken maar samen zetten we het beste resultaat neer.

FlexibiliteitFlexibiliteit: we staan open voor veranderende situaties en kennen een constante bereidheid om te leren en om met nieuwe systemen en technieken te werken. Continu verbeteren en pro-actief handelen: we zien verbeteren als dagelijkse continue opdracht.


RespectRespect: we behandelen elkaar zoals we zelf behandeld willen worden en we zien onze onderlinge verschillen als een verrijking.


OpenheidOpenheid en eerlijkheid: we hebben één gemeenschappelijk doel en  ondersteunen elkaar om als team het beste van onszelf te geven.


EigenaarsschapEigenaarsschap en verantwoordelijkheid opnemen: we nemen onze individuele verantwoordelijkheid op en door onze volle inzet en betrokkenheid nemen we enkel vrede met topprestaties.


VerbeterenContinu verbeteren en pro-actief handelen: we zien verbeteren als een dagelijkse continue opdracht. 

Back to top