Millefeuille dubbel chocolade

  • Dessert
  • Gemiddeld

Bij millefeuille denken we aan laagjes krokant bladerdeeg en een fluweelzachte pudding. Wij gaan in dit recept voor een variant met chocolade en room, een ge(s)laagde combinatie!

Voor 10 stuks

    Ingrediënten

  • 30 rechthoekjes bladerdeeg, afgekoeld
  • 500 gr chocoladepudding Imperial
  • 300 gr vanillepudding Imperial
  • 150 gr witte chocolade callets
  • 50 gr Inex room 40%

    Bereiding

  • 1. Bereid de chocoladepudding en de vanillepudding.
  • 2. Voeg voor het afkoelen de chocoladecallets toe aan de vanillepudding en meng goed door elkaar.
  • 3. Laat beide puddingbereidingen daarna goed afkoelen.
  • 4. Klop de room op en meng onder de vanillepudding.
  • 5. Vul een spuitzak met de vanillepudding en een andere spuitzak met de chocoladepudding
  • 6. Spuit nu afwisselend doppen witte en donkere chocolade op het onderste stuk bladerdeeg.
  • 7. Bedek met een tweede laagje bladerdeeg en spuit ook hier afwisselend doppen witte en donkere chocolade op.
  • 8. Sluit af met het bovenste stuk bladerdeeg. Werk af met doppen witte chocolade en donkere chocoladedecoratie.
recipe_1
Kopie van ALCE03 KALKOENSCHNITZEL PAPRIKA ROOMSAUS RIJST-3
Kopie van ALCV51 ZWEEDSE VEGGIEBALLETJES PREISTOEMP -206
kervelroomsoep

Nog meer culinaire inspiratie

Ontdek de veelzijdigheid van onze zuivelproducten. Ze geven elk type gerecht een rijke en vollere smaak. We inspireren je graag met onze recepten.

Jouw favoriete zuivelproducten

  • Authentieke smaak

    Onze recepten zijn een goed bewaard familiegeheim. We maken onze zuivelproducten met veel liefde, en dat merk je aan de authentieke smaak. Zo proeft vertrouwde kwaliteit!

  • 100% Belgisch

    Inex is een Belgisch familiebedrijf. Ook onze producten zijn op en top Belgisch. We produceren onze zuivel met grondstoffen van eigen bodem, die gemaakt zijn op boerderijen uit de streek.

  • Weidemelk van eigen bodem

    Onze zuivelproducten zijn gemaakt met weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

  • Authentiek
  • Belgisch
  • Weidemelk