Gnocchi met spinazie-roomsaus

  • Hoofdgerecht
  • 2
  • Makkelijk

Een gerecht dat je in 15 minuten op tafel kan zetten en toch heerlijk van zal smullen. Deze gnocchi met Inex Haver Cuisine van foodie @innersparkle is een topper als je weinig tijd hebt!

    Ingrediënten

  • 400 gr gnocchi
  • 300 gr spinazie
  • 200 ml Inex Haver Cuisine
  • 50 gr parmezaan + extra voor de afwerking
  • 1 el olijfolie
  • Peper & zout

    Bereiding

  • 1. Snijd de spinazie grof.
  • 2. Pel de look en snijd fijn.
  • 3. Breng ruim water aan de kook om straks de gnocchi te koken.
  • 4. Voeg de olijfolie toe aan een pan en verhit op een middelhoog vuur. Voeg de look toe en bak 1 à 2 minuten.
  • 5. Voeg de spinazie toe in de pan. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Kruid met peper en zout.
  • 6. Kook intussen de gnocchi gaar in gezouten water. De gnocchi hoeft niet lang te koken (+/- 2 minuten) en is gaar van zodra deze komt boven drijven.
  • 7. Voeg de Haver Cuisine toe aan de spinazie, samen met de parmezaan.
  • 8. Als de gnocchi gaar is, schep uit met een schuimspaan en voeg toe aan de spinazie.
  • 9. Tip: Graag wat vlees? Lekker met gebakken spekblokjes.
Haver Cuisine 15%
Ontdek
Ontbijtmuffins Inex
Zomerse salade met yoghurtdressing

Nog meer culinaire inspiratie

Ontdek de veelzijdigheid van onze zuivelproducten. Ze geven elk type gerecht een rijke en vollere smaak. We inspireren je graag met onze recepten.

Jouw favoriete zuivelproducten

  • Authentieke smaak

    Onze recepten zijn een goed bewaard familiegeheim. We maken onze zuivelproducten met veel liefde, en dat merk je aan de authentieke smaak. Zo proeft vertrouwde kwaliteit!

  • 100% Belgisch

    Inex is een Belgisch familiebedrijf. Ook onze producten zijn op en top Belgisch. We produceren onze zuivel met grondstoffen van eigen bodem, die gemaakt zijn op boerderijen uit de streek.

  • Weidemelk van eigen bodem

    Onze zuivelproducten zijn gemaakt met weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

  • Authentiek
  • Belgisch
  • Weidemelk