Quiche met zalm en broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 4
  • Makkelijk

Een heerlijke hartige taart met zalm en knapperige broccoli. Deze smaakvolle traktatie van @Innersparkle vormt het perfecte duo met een fris slaatje. Onmisbaar voor de lunch en onweerstaanbaar bij de brunch…

    Ingrediënten

  • 200 gr gerookte zalmsnippers
  • 1 kleine broccoli
  • 1 vel bladerdeeg
  • 300 ml Inex Haver Cuisine
  • 4 eieren
  • 50 gr gemalen kaas
  • 1 el gedroogde dragon
  • Peper

    Bereiding

  • 1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2. Snijd de broccoli in roosjes en stoom ze gaar.
  • 3. Bedek een bakvorm met het vel bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Schik de broccoli roosjes op het bladerdeeg, samen met de zalmsnippers.
  • 4. Doe de eieren en Inex Haver Cuisine in een kom. Meng alles goed en kruid het mengsel met de gedroogde dragon en peper.
  • 5. Giet het mengsel over de zalm en broccoli.
  • 6. Strooi er de gemalen kaas over en bak gedurende 40 minuten in de voorverwarmde oven.
Haver Cuisine 15%
Ontdek
recipe_1
Kopie van ALCE03 KALKOENSCHNITZEL PAPRIKA ROOMSAUS RIJST-3
Ontbijtmuffins Inex
Zomerse salade met yoghurtdressing

Nog meer culinaire inspiratie

Ontdek de veelzijdigheid van onze zuivelproducten. Ze geven elk type gerecht een rijke en vollere smaak. We inspireren je graag met onze recepten.

Jouw favoriete zuivelproducten

  • Authentieke smaak

    Onze recepten zijn een goed bewaard familiegeheim. We maken onze zuivelproducten met veel liefde, en dat merk je aan de authentieke smaak. Zo proeft vertrouwde kwaliteit!

  • 100% Belgisch

    Inex is een Belgisch familiebedrijf. Ook onze producten zijn op en top Belgisch. We produceren onze zuivel met grondstoffen van eigen bodem, die gemaakt zijn op boerderijen uit de streek.

  • Weidemelk van eigen bodem

    Onze zuivelproducten zijn gemaakt met weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

  • Authentiek
  • Belgisch
  • Weidemelk