Romige fetadip

  • Hapje
  • 6
  • Makkelijk

Een originele dip boordevol smaken en texturen voor jouw aperomoment! Foodblogster @Kokerellen combineert feta met Inex room en heel wat smaakmakers voor een heerlijk resultaat!

    Ingrediënten

  • 1 blok feta, uitgelekt
  • 60 ml Inex slagroom 40%
  • 1 teentje look
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 mandarijn
  • crackers naar keuze

    Bereiding

  • 1. Verbrokkel de feta en doe samen met de slagroom in een kleine keukenmachine. Laat draaien tot een smeuïge massa.
  • 2. Pel het teentje look en pers fijn. Voeg toe samen de honing aan de fetacrème.
  • 3. Zest de mandarijn en voeg toe aan de feta. Kruid af met peper. Heb je de dip graag wat zoeter? Voeg dan nog wat extra honing toe.

Voor de toppings

    Ingrediënten

  • 2 el granaatappelpitjes
  • 2 el geroosterde pecannoten, fijngesneden
  • 1 tl vloeibare honing
  • een takje tijm

    Bereiding

  • 1. Doe de dip in een mooi serveerkommetje en bestrooi met de granaatappelpitjes en pecannoten.
  • 2. Rits de tijm bovenop en werk af met een vleugje honing.
  • 3. Serveer met je favoriete crackers.
Slagroom 40%
Ontdek
recipe_1
Kopie van ALCE03 KALKOENSCHNITZEL PAPRIKA ROOMSAUS RIJST-3
Ontbijtmuffins Inex
Zomerse salade met yoghurtdressing

Nog meer culinaire inspiratie

Ontdek de veelzijdigheid van onze zuivelproducten. Ze geven elk type gerecht een rijke en vollere smaak. We inspireren je graag met onze recepten.

Jouw favoriete zuivelproducten

  • Authentieke smaak

    Onze recepten zijn een goed bewaard familiegeheim. We maken onze zuivelproducten met veel liefde, en dat merk je aan de authentieke smaak. Zo proeft vertrouwde kwaliteit!

  • 100% Belgisch

    Inex is een Belgisch familiebedrijf. Ook onze producten zijn op en top Belgisch. We produceren onze zuivel met grondstoffen van eigen bodem, die gemaakt zijn op boerderijen uit de streek.

  • Weidemelk van eigen bodem

    Onze zuivelproducten zijn gemaakt met weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

  • Authentiek
  • Belgisch
  • Weidemelk